Nasze czasopisma >

Kulinaria >

Pyszna Kuchnia FIT 3/2018

Pyszna Kuchnia FIT 3/2018

Zdrowie i smukła sylwetka idą w parze, dlatego warto stosować dietę, która służy im obu. Recepta jest prosta: mnóstwo białka, dużo błonnika, trochę tłuszczów nienasyconych i multum witamin. Sprawdźcie, czy to działa i na was, i skorzystajcie z gotowego jadłospisu na jeden dzień. A jeśli się wam spodoba sięgnijcie po przepisy na przekąski, dające siłę i doskonałe w smaku obiady, pyszne zupy i – a jakże! – truskawkowe desery. W numerze znajdziecie potrawy dla wegan (np. curry z soczewicy) i uczulonych na laktozę (choćby kurczak na parze z warzywami), z białkiem roślinnym (m.in. placki z soczewicy z tzatziki i rzeżuchą) i białkiem zwierzęcym (penne z kurczakiem). Mamy też dania z nabiałem (np. grzybowe risotto z goudą z koziego mleka), z tofu (curry warzywne) i z krewetkami (idealną na grilla sałatkę ziemniaczaną z szaszłykami z krewetek). Są też przepisy na domowy biały serek oraz własnej roboty jogurt. Każdy przepis opracowano pod kątem przygotowania dań w thermomiksie.

Cena: 4.99 PLN

Opcje kupna:

do koszyka jako prezent

Numery Archiwalne