Nasze czasopisma >

Kulinaria >

Pieczenie Jest Proste 6/2007

Pieczenie Jest Proste 6/2007

Pomysłowe warianty wykorzystania czekolady do domowych wypieków:  począwszy od babeczek, poprzez placki, ciasta z kremem bądź owocami, a skończywszy na wykwintnych tortach. Nie zabraknie też nowatorskich specjałów jak tort z popcornem lub ciasto z chrupkiego pieczywa. Życzymy smacznego!


Gruszkowe z czekoladą                
Tort owocowo-czekoladowy        
Z wiśniami i polewą                     
Ciasto czekoladowe
Marmurkowe ciasto Amaretto      
Czekoladowa babka                      
Placek czekoladowo-kokosowy    
Orzechowa kostka                        
Tort makowy z jogurtowo-waniliowym musem  
Ciasto "Królewna Śnieżka"           
Chrupiące ciasto z czekoladą        
Gwiazda wigilijna                         
Ekstra szybki popkorn-tort           
Ciasto nugatowe                            
Ciasto morelowo-czekoladowe     
Babeczki „After-Eight”                 
Cwibakowe torciki i babeczki-główki      
Gruszkowe z czekoladą                 
Soczysty tort czekoladowo-gruszkowy     
Orzechowe talarki z nugatową śmietaną   
Małe trójkąty z kruszonką                 
Tort pomarańczowo-czekoladowy    
Angielski tort Mokka

Cena: 4.90 PLN

Opcje kupna:

do koszyka jako prezent

Numery Archiwalne