Nasze czasopisma >

Kulinaria >

Pyszna Kuchnia 2/2018

Pyszna Kuchnia 2/2018

Oznaką królującej wiosny są szparagi: zielone, białe, lekko fioletowe – jak kto woli. To świetne warzywo, które można podawać na wiele sposobów. Ugotowane jedynie na parze są przepyszne. Gdy podamy je z aksamitnym sosem holenderskim, powstanie danie aż palce lizać! A szparagi można przecież zapiekać na cieście filo, robić z nich zupę krem z pistacjami, przygotować jako pikantną konfiturę, crème brûlée czy pastę à la pesto, można je też upiec w babeczkach. A to tylko niektóre z możliwości! Te i wiele innych przepisów na szparagi, jakich jeszcze nie jedliście, znajdziecie w najnowszym numerze „Pysznej Kuchni”. Każda propozycja opisana jest tak, aby bez problemu można ją było przygotować w thermomiksie TM 5 i TM 31.

Cena: 4.99 PLN

Opcje kupna:

do koszyka jako prezent

Numery Archiwalne