Nasze czasopisma >

Kulinaria >

Pieczenie jest proste 3/2017

Pieczenie jest proste 3/2017

Jedz na zdrowie i zachowaj szczupłą sylwetkę - to nasze motto. Pokazujemy co jeść, jak urozmaicić śniadanie, z czego przygotować rewelacyjny obiad, co podać na kolację, by nie tylko nie przytyć, ale i stopniowo dochodzić do wymarzonej formy. Przepisy na dania z sezonowych warzyw, potrawy mięsne i rybne oraz desery. W artykułach opisujemy rolę hormonów, a przede wszystkim hormonu wzrostu, który ma niebagatelne znaczenie dla uzyskania szczupłej sylwetki. Pokazujemy, jak można ustalić jadłospis, żeby pobudzić przemianę materii, a także podpowiadamy, od jakich form ruchu zacząć, by sprawiały nam przyjemność. Przeczytaj, a zobaczysz, że zrozumienie niektórych "banałów" i zmiana nastawienia do kwiestii ruchu tak, by przesunąć ją z szufladki "niemile widzianych i odkładanych na nieistniejący czas wolny" do tych "sprawiających frajdę na co dzień" przynosi rewelacyjne efekty. Możesz raczyć się wszystkimi smakołykami, o których piszemy i czuć się coraz bardziej fit!

Cena: 5.99 PLN

Opcje kupna:

do koszyka jako prezent

Numery Archiwalne