Nasze czasopisma >

Kulinaria >

Pieczenie Jest Proste 2/2012

Pieczenie Jest Proste 2/2012

Ciasta i desery w sam raz na ciepłe, wiosenne i letnie dni! Co łączy wszystkie zamieszczone w numerze przepisy? Pyszny, kruchy spód przygotowany na bazie herbatników, sucharów, wafli ryżowych czy biszkoptów! Oprócz specjałów z piekarnika – limonkowej tarty, klasycznego sernika, ciasta z masą czekoladowo-migdałową i ciasta dyniowego z bezą – w numerze wiele propozycji słodkości niewymagających pieczenia. Kremy na bazie twarogu, jogurtu i śmietany, wzbogacone dodatkami w postaci czekolady, likierów, herbaty, coli, galaretki, ryżu, owoców i owocowych soków, zachwycą każdego smakosza!

Cena: 5.50 PLN

Opcje kupna:

do koszyka jako prezent

Numery Archiwalne